Vodafone logo pro tisk nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Přejít k nám

Kontakt

25. července 2024

Olympijské hry v Paříži 2024 sledujte na Eurosportu nebo na platformě Max

19 dní, 10 500 sportovců, 329 disciplín, 3 800 hodin živého vysílání. Sportovní fanoušky čeká na přelomu července a srpna vrchol letošní sezóny. Olympijské hry v Paříži 2024 startují již 26. července. Kompletní program sledujte po celou dobu konání her na stanicích Eurosport 1 a 2 a také na platformě Max.

3 800 hodin živého vysílání

Program Olympijských her v Paříži 2024 odvysílají stanice Eurosportu a také platforma Max. Programové schéma na Maxu nabídce přes 3 800 hodin živého sportovního vysílání. Přenosy si opravdu vychutnáte, protože všech 329 medailových soutěží i zahajovací a závěrečná ceremonie budou k dispozici ve formátu HDR.

Bude možné libovolně přepínat mezi různými úhly kamery a vybírat z dvaceti jazykových lokalizací. Moderování přenosů obstará více něž čtyři sta televizních sportovních moderátorů. Sestava čítá legendární olympioniky z celé Evropy, kteří pro diváky zajistí prvotřídní analýzy po celých devatenáct herních dnů.

TIP: V aplikaci Max bude během Olympijských her v Paříži 2024 k dispozici speciální záložka Paris 2024. Stačí na ni kliknout a přenese diváky přímo do živého vysílání z Paříže. Vybrané přenosy budou dostupné i s českým komentářem.

Olympijští experti Eurosportu mají dohromady na kontě celkem 43 zlatých medailí a 225 herních účastí. Jejich komentáře se budou zakládat na osobní zkušenosti a unikátním pohledu člověka, který zná zákulisní dění.

Zajímavosti z Olympijských her v Paříži 2024:

  • Do Paříže se OH vrací přesně po 100 letech
  • Zúčastní se jich 10 500 sportovců
  • Budou soutěžit ve 32 sportech a 329 disciplínách
  • Jedna disciplína proběhne mimo evropské území Francie. V surfování se bude soutěžit na Tahiti
  • Olympijská vesnice bude jen sedm kilometrů od centra města a dva kilometry od hlavního stadionu Stade de France
  • Diváci budou moci chodit mezi sportovišti pěšky nebo využívat hromadnou dopravu

Vychutnejte si jedinečný Zahajovací ceremoniál

Zahajovací ceremoniál Olympijských her v Paříži 2024 začne v pátek 26. 7. v 19:30. Poprvé v historii se hlavním pódiem zahajovacího ceremoniálu stane řeka. Podél Seiny vytvoří sportovci 6 kilometrů dlouhý průvod a po řece popluje přehlídka 96 lodí.

Přehlídka půjde Paříží od východu k západu a svou pouť zakončí na náměstí Trocadéro s dechberoucím výhledem na Eiffelovu věž.

Česká olympijská výprava

Letenku do Paříže si zajistilo celkem 113 českých sportovců. Medaile z Tokya jede obhájit hned několik z nich. Čerstvá vítězka Wimbledonu Barbora Krejčíková zabojuje o další olympijský deblový megaúspěch se svou parťačkou Kateřinou Siniakovou. Další cenný kov do sbírky by rád přidal i dvojnásobný olympijský šampion Lukáš Krpálek, stejně jako v Tokyu zlatý vodní slalomář Jiří Prskavec a střelec Jiří Lipták.

S ambicí obhájit nebo i vylepšit stříbrnou příčku vyráží do Paříže třeba oštěpař Jakub Vadlejch, který si nedávno dovezl domů titul Mistra Evropy, dále loňská wimbledonská vítězka, tenistka Markéta Vondroušová, vodní slalomář Lukáš Rohan a trapista David Kostelecký.

TIP: Na platformě Max můžete sledovat živě všechny výkony českých reprezentantů Kdy? Detailní program najdete na webových stránkách českého olympijského týmu.

Do dění v Paříži promluví jistě i bronzoví sportovci s Tokya – šermíř Alexander Choupenitch, rychlostní kanoisté Josef Dostál a Radek Šlouf a oštěpař Vítězslav Veselý. Šanci na úspěch mají samozřejmě i další, např. mistři světa v beachvolejbale Ondřej Perušič a David Schweiner, plavkyně Barbora Seemanová nebo lukostřelkyně Marie Horáčková, která se v programu Olympijských her představí jako první už ve čtvrtek 25. 7. v 9:30.

Olympijské hry v Paříži 2024 můžete sledovat na Eurosportu a v rámci všech typů předplatného na streamovací platformě Max, vše bude dostupné samozřejmě ve Vodafone TV. Platforma Max ve variantě Standard je součástí balíčku Vodafone TV Cinema a ALLinONE. Lineární stanice Eurosportu jsou součástí balíčku Sport a ALLinONE. Olympijské hry v Paříži můžete na uvedených kanálech bez omezení a příplatků sledovat i v případě, že máte stále starší nabídku Vodafone TV.